Είναι μια μοναδική συνταγή για πρωινό, ενδιάμεσο snack αλλά και απογευματινό. Θα ξετρελαθείτε!
Υλικά:
4 τορτίγιες ολικής άλεσης (κατά προτίμηση)
3 βραστά αυγά κομμένα σε κομματάκια ή φέτες
1 αβοκάντο λιωμένο
Χυμο από ½ λεμόνι
1 κουταλιά φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό
5-6 ντοματινια κομμένα (είτε σε φετούλες, είτε σε κομματάκια
1 κουταλιά τυρί τσένταρ τριμμένο
3 βραστά αυγά κομμένα σε κομματάκια ή φέτες
1 αβοκάντο λιωμένο
Χυμο από ½ λεμόνι
1 κουταλιά φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
1 κουταλιά γιαούρτι στραγγιστό
5-6 ντοματινια κομμένα (είτε σε φετούλες, είτε σε κομματάκια
1 κουταλιά τυρί τσένταρ τριμμένο
Λίγο πιπέρι
Λίγη πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης. Παίρνουμε μία-μία τορτίγια και απλώνουμε πάνω το μίγμα. Τις τυλίγουμε σφιχτά και τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο. Έπειτα τις βάζουμε είτε στην συντήρηση για μία ώρα περίπου (αν θέλουμε να τις φάμε σαν σάντουιτς) είτε στην κατάψυξη για 20 λεπτά, για να μπορούμε να τις κόψουμε πιο εύκολα.
Tips: Μπορείτε να προσθέσετε και άλλα υλικά όπως για παράδειγμα κοτόπουλο ψητό ή βραστό, ρόκα και καλαμπόκι.
Είναι πολύ εύκολη και γρήγορη συνταγή. Μπορείτε να επισκεφθείτε και το profile μου στο Instagram (@mommydemyslifestyle). Περιμένω τα σχόλια σας!
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου